Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna

Ansiktsrengöring 250ml 158kr

  • 158 kr

ANSIKTSRENGÖRINGRapsoljan har många goda egenskaper förutom som matolja, och studier har påvisat att den även har mycket goda, lindrande effekter på torr och&nb

Dela
Artikelnummer: 78

ANSIKTSRENGÖRING

Rapsoljan har många goda egenskaper förutom som matolja, och studier har påvisat att den även har mycket goda, lindrande effekter på torr och irriterad hud och kan lindra eksem lika effektivt som kortison, men utan kortisonets biverkningar. En anledning till den goda läkeeffekten kan vara att rapsoljan är rik på steroler, som är kända för att dämpa inflammationer och lindra hudirritationer.

 

Vi samarbetar med Rapsodine, som tagit fasta på dessa läkande effekter och tillverkar sin hudvårdsserie baserad på vår rapsolja. Alla produkter lämpar sig väl till den dagliga hudvården, är tillverkade av vegetabiliska råvaror och har inte testats på djur.

Rengöringslotion för ansiktet som effektivt tar bort smuts, fett och lättare make up utan att torka ut huden.

Vi använder oss av rapsoljans förmåga att lösa smuts och fett samtidigt som den bidrar till att återfukta och mjukgöra huden.

Passar alla hudtyper.


Tillverkare: Rapsodine


Innehåll: Aqua, canola oil, ricinus communis oil, glyceryl stearate, peg-100 stearate, cetearyl alcohol, steareth-20, laureth-7, c13-14 isoparaffin, polyacrylamide, hamamelis virginiana extract, alcohol denat, parfum, phenoxyethanol, benzoic acid, dehydroacetic acid.

 

250 ml

Pris: 158 kronor