Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna

Ansiktsvatten 250ml 99 kr

  • 99 kr

ANSIKTSVATTENRapsoljan har många goda egenskaper förutom som matolja, och studier har påvisat att den även har mycket goda, lindrande effekter på torr och 

Dela
Artikelnummer: 79

ANSIKTSVATTEN

Rapsoljan har många goda egenskaper förutom som matolja, och studier har påvisat att den även har mycket goda, lindrande effekter på torr och irriterad hud och kan lindra eksem lika effektivt som kortison, men utan kortisonets biverkningar. En anledning till den goda läkeeffekten kan vara att rapsoljan är rik på steroler, som är kända för att dämpa inflammationer och lindra hudirritationer.

 

Vi samarbetar med Rapsodine, som tagit fasta på dessa läkande effekter och tillverkar sin hudvårdsserie baserad på vår rapsolja. Alla produkter lämpar sig väl till den dagliga hudvården, är tillverkade av vegetabiliska råvaror och har inte testats på djur.

Ett milt och friskt ansiktsvatten som tar bort resterna av smuts och eventuell make up efter rengöring.
Lugnar och stimulerar huden samt ger en uppfriskande känsla.
Ger hyn ett friskt och fräscht utseende.
Passar alla hudtyper.

Tillverkare: Rapsodine

Innehåll: Aqua, Canola oil, Ricinus communis oil, Glyceryl stearate, PEG-100 stearate, Cetearyl alcohol, Steareth-20, Laureth-7, C13-14 Isoparaffin, Polyacrylamide, Hamamelis virginiana extract, Alcohol denat, Parfum, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid.
 

250 ml

Pris: 99 kronor