Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna

Balsam 250ml 83kr

  • 83 kr

HÅRBALSAMRapsoljan har många goda egenskaper förutom som matolja, och studier har påvisat att den även har mycket goda, lindrande effekter på torr och irri

Dela
Artikelnummer: 54

HÅRBALSAM

Rapsoljan har många goda egenskaper förutom som matolja, och studier har påvisat att den även har mycket goda, lindrande effekter på torr och irriterad hud och kan lindra eksem lika effektivt som kortison, men utan kortisonets biverkningar. En anledning till den goda läkeeffekten kan vara att rapsoljan är rik på steroler, som är kända för att dämpa inflammationer och lindra hudirritationer.

 

Vi samarbetar med Rapsodine, som tagit fasta på dessa läkande effekter och tillverkar sin hudvårdsserie baserad på vår rapsolja. Alla produkter lämpar sig väl till den dagliga hudvården, är tillverkade av vegetabiliska råvaror och har inte testats på djur.


Ett utredande balsam som ger håret en mjuk följsamhet samt skyddar mot slitage.
För alla hårtyper.

Innehållsförteckning med parfym: Aqua, Cetearyl Alcohol, Isopropyl Palmitate, Stearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Canola Oil, Parfum, Phenoxyethanol, Stearalkonium Chloride, Lactic Acid, Polyquaternium-7, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Benzyl Salicylate, Sodium Benzoat.

Innehållsförteckning utan parfym: Aqua, Cetearyl Alcohol, Canola Oil, Behentrimonium Methosulfate, Panthenol, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid.


250 ml

Pris: 75 kronor