Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna

Dagkräm 50ml 159kr

  • 159 kr

DAGKRÄMRapsoljan har många goda egenskaper förutom som matolja, och studier har påvisat att den även har mycket goda, lindrande effekter på torr och irrite

Dela
Artikelnummer: 74

DAGKRÄM

Rapsoljan har många goda egenskaper förutom som matolja, och studier har påvisat att den även har mycket goda, lindrande effekter på torr och irriterad hud och kan lindra eksem lika effektivt som kortison, men utan kortisonets biverkningar. En anledning till den goda läkeeffekten kan vara att rapsoljan är rik på steroler, som är kända för att dämpa inflammationer och lindra hudirritationer.

 

Vi samarbetar med Rapsodine, som tagit fasta på dessa läkande effekter och tillverkar sin hudvårdsserie baserad på vår rapsolja. Alla produkter lämpar sig väl till den dagliga hudvården, är tillverkade av vegetabiliska råvaror och har inte testats på djur.

Dagkräm med Hjortronextrakt.

En näringsrik ansiktskräm med lång fuktighetsbevarande verkan som även passar den känsliga huden runt ögonen.

Innehåller ekologisk rapsolja, extrakt från hjortron samt vitamin E och A.

Krämen absorberas lätt av huden, bevarar dess naturliga fuktighet och elasticitet vilket förebygger ålderstecken.


Passar alla hudtyper.


Tillverkare: Rapsodine


Innehållsförteckning: Aqua, canola oil, glycerin, isopropyl palmitate, cetearyl alcohol, cetyl alcohol, stearyl alcohol, phenoxyethanol, cetearyl glucoside, hydroxyethyl acrylate/sodium acryloyldimethyl taurate copolymer, parfum, squalane, rubus chamaemorus seed extract, retinyl palmitate, tocopherol, polysorbate 60, benzoic acid, dehydroacetic acid.

 

50 ml

Pris: 159 kronor