Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna

Duscholja 250ml 130 kr

  • 130 kr

DUSCHOLJARapsoljan har många goda egenskaper förutom som matolja, och studier har påvisat att den även har mycket goda, lindrande effekter på torr och irri

Dela
Artikelnummer: 75

DUSCHOLJA

Rapsoljan har många goda egenskaper förutom som matolja, och studier har påvisat att den även har mycket goda, lindrande effekter på torr och irriterad hud och kan lindra eksem lika effektivt som kortison, men utan kortisonets biverkningar. En anledning till den goda läkeeffekten kan vara att rapsoljan är rik på steroler, som är kända för att dämpa inflammationer och lindra hudirritationer.

Vi samarbetar med Rapsodine, som tagit fasta på dessa läkande effekter och tillverkar sin hudvårdsserie baserad på vår rapsolja. Alla produkter lämpar sig väl till den dagliga hudvården, är tillverkade av vegetabiliska råvaror och har inte testats på djur.


En unik duscholja tillverkad på 50% svensk rapsolja vilket ger extra mjukgörande egenskaper.
Helt fri från vatten och konserveringsmedel.
Används som en vanlig duschkräm och skall sköljas av men mjukgör och återfuktar huden redan i duschen.
Passar särskilt bra till torr hud.

Finns både med och utan parfym.

Tillverkare: Rapsodine

Innehållsförteckning med parfym: Canola Oil, Mipa-Laureth Sulfate, Laureth-4, Cocamide DEA, Ricinus Communis Seed Oil, Citrus Aurantium Dulcis Oil, Lavendula Angustifolia Herb Oil, Limonene, Linalool.

Innehållsförteckning utan parfym: Canola Oil, Mipa-Laureth Sulfate, Laureth-4, Cocamide Dea, Ricinus Communis Seed Oil

250 ml

Pris: 130 kronor