Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna

Flytande tvål 250ml 83kr

  • 83 kr

FLYTANDE TVÅLRapsoljan har många goda egenskaper förutom som matolja, och studier har påvisat att den även har mycket goda, lindrande effekter på torr och 

Dela
Artikelnummer: 53

FLYTANDE TVÅL

Rapsoljan har många goda egenskaper förutom som matolja, och studier har påvisat att den även har mycket goda, lindrande effekter på torr och irriterad hud och kan lindra eksem lika effektivt som kortison, men utan kortisonets biverkningar. En anledning till den goda läkeeffekten kan vara att rapsoljan är rik på steroler, som är kända för att dämpa inflammationer och lindra hudirritationer.

 

Vi samarbetar med Rapsodine, som tagit fasta på dessa läkande effekter och tillverkar sin hudvårdsserie baserad på vår rapsolja. Alla produkter lämpar sig väl till den dagliga hudvården, är tillverkade av vegetabiliska råvaror och har inte testats på djur.

Flytande tvål är dryg, skonsam och verkar inte uttorkande på huden.
Innehåller svensk ekologisk rapsolja som bidrar till att ge tvålen återfuktande egenskaper.
Passar där du har behov av en handtvål, t ex vid handfatet eller i köket, och är snäll även mot känslig hud.

Tillverkare: Rapsodine

Innehållsförteckning med parfym: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, PEG-8 Cocoate, Cocamidopropylamine Oxide, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Phenoxyethanol, Parfum, Citric Acid, Glycerin, Polyquaternium-7, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Sodium Cocoate, Canola Oil, Benzyl Salicylate, Sodium Benzoate, CI 47005

Innehållsförteckning utan parfym: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, PEG-8 Cocoate, Cocamidopropyl Betaine, Cocamidopropylamine Oxide, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Citric Acid, Glycerin, Polyquaternium-7, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Sodium Cocoate, Canola Oil, Sodium Benzoate, CI 47005.

 

250 ml

Pris: 75 kronor