Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna

Fuktighetskräm 50ml 85kr

  • 85 kr

FUKTIGHETSKRÄMRapsoljan har många goda egenskaper förutom som matolja, och studier har påvisat att den även har mycket goda, lindrande effekter på torr och 

Dela
Artikelnummer: 56

FUKTIGHETSKRÄM

Rapsoljan har många goda egenskaper förutom som matolja, och studier har påvisat att den även har mycket goda, lindrande effekter på torr och irriterad hud och kan lindra eksem lika effektivt som kortison, men utan kortisonets biverkningar. En anledning till den goda läkeeffekten kan vara att rapsoljan är rik på steroler, som är kända för att dämpa inflammationer och lindra hudirritationer.

 

Vi samarbetar med Rapsodine, som tagit fasta på dessa läkande effekter och tillverkar sin hudvårdsserie baserad på vår rapsolja. Alla produkter lämpar sig väl till den dagliga hudvården, är tillverkade av vegetabiliska råvaror och har inte testats på djur.


En behagligt mjukgörande och återfuktande kräm för hela kroppen.
Rapsoljans unika egenskap att bevara hudens naturliga fuktighet gör Fuktighetskräm till en favorit.
Krämen absorberas lätt av huden, är mycket dryg och ger även den torraste hud en omedelbar mjukgörande känsla.

Tillverkare: Rapsodine

Innehållsförteckning: Aqua, Canola Oil, Isopropyl Palmitate, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Phenoxyethanol, Cetearyl Glucoside, Hydroxyethyl, Acrylate/Sodium, Acryloyldimethyl Taurate, Copolymer, Parfum, Squalane, Polysorbate 60, Dehydroacetic Acid, Benzoic Acid, Benzyl Salicylate, Hydroxycitronellal, Hexyl Cinnamal, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Benzoate, Linalool, Isoeugenol, Limonene.
 

50 ml

Pris: 85 kronor