Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna

Nattkräm 50ml 159kr

  • 159 kr

NATTKRÄMRapsoljan har många goda egenskaper förutom som matolja, och studier har påvisat att den även har mycket goda, lindrande effekter på torr och irrit

Dela
Artikelnummer: 76

NATTKRÄM

Rapsoljan har många goda egenskaper förutom som matolja, och studier har påvisat att den även har mycket goda, lindrande effekter på torr och irriterad hud och kan lindra eksem lika effektivt som kortison, men utan kortisonets biverkningar. En anledning till den goda läkeeffekten kan vara att rapsoljan är rik på steroler, som är kända för att dämpa inflammationer och lindra hudirritationer.

 

Vi samarbetar med Rapsodine, som tagit fasta på dessa läkande effekter och tillverkar sin hudvårdsserie baserad på vår rapsolja. Alla produkter lämpar sig väl till den dagliga hudvården, är tillverkade av vegetabiliska råvaror och har inte testats på djur.


En mjukgörande och näringsrik nattkräm för ansiktet.

Krämen innehåller en hög andel ekologisk rapsolja med E-vitamin och omegafettsyror, vilka mjukgör samt tillför huden extra fukt och näring under natten.

Passar alla hudtyper och är särskilt bra för mogen eller torr hy.

Tillverkare: Rapsodine

Innehållsförteckning: Aqua, Canola Oil, Isopropyl Palmitate, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Phenoxyethanol, Cetearyl Glucoside, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Parfum, Squalane, Retinyl Palmitate, Helianthus Annuus Seed Oil, Polysorbate 60, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Tocopherol.
 

50 ml

Pris: 159 kronor