Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna

Sockerskrubb 220ml 168 kr

  • 168 kr

SOCKERSKRUBBRapsoljan har många goda egenskaper förutom som matolja, och studier har påvisat att den även har mycket goda, lindrande effekter på torr och i

Dela
Artikelnummer: 77

SOCKERSKRUBB

Rapsoljan har många goda egenskaper förutom som matolja, och studier har påvisat att den även har mycket goda, lindrande effekter på torr och irriterad hud och kan lindra eksem lika effektivt som kortison, men utan kortisonets biverkningar. En anledning till den goda läkeeffekten kan vara att rapsoljan är rik på steroler, som är kända för att dämpa inflammationer och lindra hudirritationer.

 

Vi samarbetar med Rapsodine, som tagit fasta på dessa läkande effekter och tillverkar sin hudvårdsserie baserad på vår rapsolja. Alla produkter lämpar sig väl till den dagliga hudvården, är tillverkade av vegetabiliska råvaror och har inte testats på djur.

En mjukt exfolierande och återfuktande kroppspeeling baserad på ekologisk rapsolja och socker som peelar huden på ett naturligt sätt.
Peelingen är lätt att skölja av då sockret löses upp av varmt vatten.
Används till både ansiktet och kroppen.
Produkten är dermatologiskt testad.

Tillverkare: Rapsodine

Innehållsförteckning: Sucrose, canola oil, glycerin, cetearyl alcohol, theobroma cacao seed butter, decyl glucoside, aqua, cetearyl glucoside, citrus aurantium dulcis oil, lavandula angustifolia oil, parfum, limonene, linalool.

220 ml

Pris: 179 kronor