Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna
v 37 15% rabatt på Hansbo och Back on track sortimentet. Uppge V37 som rabattkod.

Rheva large 119kr

  • 119 kr

Rheva large: 10×7 cm, passar bäst för större skador och på övriga delar av kroppen. Förpackningen innehåller 2 st sårskydd.RHEVA Sårskydd är en innovation

Dela
Artikelnummer: 67

Rheva large: 10×7 cm, passar bäst för större skador och på övriga delar av kroppen. 

Förpackningen innehåller 2 st sårskydd.

RHEVA Sårskydd är en innovation utvecklad av Sofie Westberg. Idéen uppkom efter en sårskada mitt i värsta sommarvärmen. Såret satt illa på ett framknä där det inte gick att sy pga för mycket rörelse vid knäet. 

Veterinärens råd till Sofie var att ”hitta en lösning” och det gjorde hon. Idag är RHEVA Sårskydd en patenterad produkt i två storlekar.

Det specialanpassade nätet har en form som ger ett avstånd till såret och fungerar på så sätt som en skiljevägg mellan infektionsriskerna och såret. RHEVA är dessutom enkelt att använda. Dra bara av den skyddande plastfilmen och fäst dit din RHEVA precis som ett vanligt plåster.

Plasten och tejpen som används till sårskyddet är medicinskt klassad.

PS. vi har märkt i våra egna tester att om det finns pälsglans eller flugspray i pälsen kan det vara lite svårare att få RHEVAn att fästa. Var noga med att få bort pälsglans/flugspray, exv med en fettlösande rengöringsservett.