Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna

Rheva small 99kr

  • 99 kr

Adhesivet är av medicinskt klassat akryllim. Plasten i skyddet är av medicinskt klassat TPE.Rheva Small: 7×5 cm, passar bäst för mindre skador och på leder och

Dela
Artikelnummer: 66

Adhesivet är av medicinskt klassat akryllim. Plasten i skyddet är av medicinskt klassat TPE.

Rheva Small: 7×5 cm, passar bäst för mindre skador och på leder och ben. Passar även bra för skydd av stygn vid exv. titthålsoperation.

Förpackningen innehåller 2 st sårskydd.

RHEVA Sårskydd är en innovation utvecklad av Sofie Westberg. Idéen uppkom efter en sårskada mitt i värsta sommarvärmen. Såret satt illa på ett framknä där det inte gick att sy pga för mycket rörelse vid knäet. 

Veterinärens råd till Sofie var att ”hitta en lösning” och det gjorde hon. Idag är RHEVA Sårskydd en patenterad produkt i två storlekar.

Det specialanpassade nätet har en form som ger ett avstånd till såret och fungerar på så sätt som en skiljevägg mellan infektionsriskerna och såret. RHEVA är dessutom enkelt att använda. Dra bara av den skyddande plastfilmen och fäst dit din RHEVA precis som ett vanligt plåster.

Plasten och tejpen som används till sårskyddet är medicinskt klassad.

PS. vi har märkt i våra egna tester att om det finns pälsglans eller flugspray i pälsen kan det vara lite svårare att få RHEVAn att fästa. Var noga med att få bort pälsglans/flugspray, exv med en fettlösande rengöringsservett.