Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna

Munkpeppar 600g 249kr

  • 249 kr

Eclipse Biofarmab Gurkmeja är ett fodertillskott med gurkmeja för tränande, tävlande samt äldre hästar. Gurkmeja är en naturlig och kraftfull antioxidant med en

Dela
Artikelnummer: 132

Eclipse Biofarmab Gurkmeja är ett fodertillskott med gurkmeja för tränande, tävlande samt äldre hästar. Gurkmeja är en naturlig och kraftfull antioxidant med en stark förmåga att neutralisera fria radikaler. Det aktiva ämnet i gurkmeja (kurkumin) är mycket känsligt för luft, fukt och ljus, vilket ställer speciella krav på odling, skördbearbetning, transport och förpackning. 

Eclipse Biofarmabs gurkmeja är mycket noga utvald och har godkänts i tre laboratorietester avseende kurkuminkoncentration* (*När gurkmeja används som krydda - ingår i curry - har man inga krav på att bevara det aktiva ämnet.) Det är viktigt att skydda produkten, då den snabbt tappar sin funktion i kontakt med oxidation, fukt och UV-ljus. Eclipse Biofarmab har valt att alltid dosförpacka produkter som innehåller gurkmeja för att hålla kurkuminet väl skyddat.


Fodertillskott för tränande, tävlande samt äldre hästar.
Normaldos: 1 påse/dag.
Vid hård ansträngning: 1 påse morgon och kväll samma dag som den hårda ansträngningen. Blandas väl i blött foder i direkt anslutning till utfodringen. Innehållet bryts ner i stallmiljön. Öppnad påse bör utfodras med inom 1 timme.