Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna

AmicA -tränset 1999kr

  • 1 kr

AmicA -tränset ger en helt ny upplevelse för både häst och ryttare.Med en unik och genomtänkt design rymmer den många olika preferenser och smaker inom både häs


Dela
Artikelnummer: 149

AmicA -tränset ger en helt ny upplevelse för både häst och ryttare.

Med en unik och genomtänkt design rymmer den många olika preferenser och smaker inom både häst- och ryttarsamhälle.


AmicA har både funktionalitet, flexibilitet och mode. Vi tog ställning i vetenskap och utvecklade tränset som vi skulle vilja att vår egen häst skulle bära.


Detta innebär att tränset är justerbart för att passa både storlek och vilken typ av huvudform som helst. Tränset är en storlek som passar cob till extra full. Till exempel, en bred panna matchar inte en liten näsa eftersom ett träns vanligtvis finns i en storlek och alla separata delar är den storleken. AmicA är justerbar i alla delar.


Halsbandet är utformat i tre individuella delar som hålls samman av läderintegrerad resår. Formen är gjord för att ge öronen rörelsefrihet och nerverna och musklerna att slippa onödigt tryck.


Nosbanden är alla utformade för att undvika tryck från känsliga nerver. Med bara ett band som rymmer både bit och näsband är utseendet snyggt och snyggt. Om du föredrar att behålla en mer traditionell näsbandsfunktion finns det ett anatomiskt och mjukt vadderat hakband som tillval.